Kantoorruimte afwerken met Gyproc

Een kantoorruimte indelen kan een lastige klus zijn, maar niet als je Gyproc gebruik. Je kan een werkruimte meer structuur geven met wanden of muren, zodat burelen ook meer privacy hebben. Voor sommige bedrijven is het interessanter om het personeel in een apart kantoor te zetten, in plaats van een open ruimte. Gyproc is ook de ideale oplossing om de wanden en muren te voorzien van geluidsisolatie. Niet iedereen wil gesprekken kunnen opvangen.

Scheidingswanden voor kantoren in gipskarton

Om een kantoorruimte aan te pakken moet je eerst een indeling maken van hoe het eruit moet gaan zien. Maak een plan op en trek lijnen waar je een muur en wand wil plaatsen. Alles is mogelijk want dankzij Gyproc kan je echt overal een scheidingswand zetten, volledig afgewerkt zoals je het wenst. Zelfs een apart vergaderlokaal optrekken met deuren en vensters in. Het kan, dus je hoeft dit niet achterwege te laten. Met de nodige profielen zoals Metal Stud kan je aan twee zijden Gyproc platen bevestigen. Daartussen komt dan de geluidsisolatie waardoor gesprekken niet meer hoorbaar zijn. Je krijgt een stabiele structuur, maar een wand of scheidingsmuur blijft licht in gewicht. Het is trouwens ook mogelijk om zware voorwerpen aan een Gyproc muur te hangen. Hier lees je vaak het tegenovergestelde over, maar niets is minder waar. Een kast kan dus perfect aan de Gyprocmuur gehangen worden.

Plafond voor kantoren in Gyproc

Naast muren en scheidingswanden is het tevens ook mogelijk om plafonds met Gyproc te voorzien. Het werkt snel, het materiaal is licht en makkelijk verwerkbaar. In geen tijd heb je dus een volledig nieuw plafond. Voorzie ook spots en verlichting, Gyproc is makkelijk op maat te zagen of openingen in te voorzien. Gyproc heeft ook uitstekende brandwerende eigenschappen. Er zijn verschillende soorten platen verkrijgbaar, als je het kantoor brandveilig wil maken kies dan voor de plaat met de beste eigenschappen.

Een duurzaam kantoor

Een kantoor aankopen of vernieuwen brengt een groot kostenplaatje met zich mee. Je wil dus met duurzame materialen werken waar je nog jaren op kan vertrouwen. Ook daar komt Gyproc er als beste uit. Gyproc is een duurzaam product, dat oneindige keren kan gerecycleerd worden. Interessant voor het milieu dus.

Gyproc laten plaatsen?

Vergelijk hier de prijzen via één offerte-aanvraag. Start uw offerte

Categorieën