Merken en fabrikanten

Gyproc

Gyproc is de merknaam van het dochterbedrijf van de groep Saint-Gobain. Gyproc produceert gipskartonplaten voor de vervaardiging van wanden, plafonds en vloeren. Naast het plaatmateriaal worden ook allerhande bijproducten aangeboden.

Prijsofferte

Knauf

Knauf is producent van zeer veel soorten gipskartonplaten met bijhorende afwerkingsproducten zoals, stukadoorpleisters, voegpleisters, opvulmiddelen,

Prijsofferte

Acoustix

Acoustix is fabrikant van akoestisch isolerende panelen voor droogbouw. In hun productengamma vinden we panelen uit houtvezel, gerecycleerd papier en vlaslemen met een rug in gipsplaat.

Prijsofferte

Recticel

Recticel brengt een isolatieplaat met gipsplaat afwerking op de markt onder de merknaam Eurothane® G . Eurothane® G is speciaal geschikt voor de thermische (na)isolatie aan de binnenzijde van het gebouw van daken en wanden.

Prijsofferte

Siniat

Siniat maakt producten en systemen voor droge afbouw, voor het afwerken van wanden, plafonds, wandbekleding en externe toepassingen. Onze producten worden gebruikt door zowel kleine afbouwers als door de meest geprezen architecten en bouwbedrijven in het hele land.

Prijsofferte

Fermacell

De fermacell Gipsvezelplaten zijn toepasbaar op veel gebieden door de uitstekende geluidsisolerende eigenschappen, brandwerendheid en stootvastheid. Een wand-, plafond- en vloerconstructie die licht in gewicht is, eenvoudig te plaatsen is en snel opgeleverd kan worden voor verdere afwerking.

Prijsofferte

Gyproc laten plaatsen?

Vergelijk hier de prijzen via één offerte-aanvraag. Start uw offerte